JS Metaalbewerking oss

Logopngmain
worker-welding-exhaust-pipes-pieces-together-1.jpg
Gediplomeerd Werknemers

Al onze werknemers in onze metaalbewerkingsfabriek zijn gecertificeerde medewerkers.

Wie we zijn

JS metal bewerking

Ons familiebedrijf biedt een breed scala aan metaalbewerkingsdiensten om aan al uw behoeften te voldoen. Met expertise in metaaldraaien, frezen en zagen, kunnen we uw ontwerpen omzetten in de realiteit met precisie en nauwkeurigheid. We zijn ook gespecialiseerd in metaallassen met behulp van co2, Mig mag of Tig-methoden, waardoor u sterke en naadloze lasnaden heeft. We zijn trots op onze metaalonderhoudsdiensten, waarbij we alle soorten metalen behandelen en ervoor zorgen dat ze optimaal functioneren door regelmatig onderhoud. Daarnaast bieden we onderhoud van zware apparatuur om uw machines efficiënt te laten draaien. Met onze toewijding aan kwaliteit streven we ernaar om ongeëvenaarde klanttevredenheid te bieden met al onze diensten.

Metal turning

Onze metaaldraaiing biedt topkwaliteit vakmanschap voor uw projecten. Ons ervaren team zorgt voor elk detail en onze technologie kan aan al uw behoeften voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Metal milling

Wij bieden metaal freesdiensten aan in ons bedrijf. Van prototypen tot grote productieseries, onze CNC-freestechnologie biedt hoge precisie en efficiëntie voor een breed scala aan toepassingen in de metaalindustrie.

Metal sawing

Wij bieden geautomatiseerde metalen zaagservices aan voor het snijden van staal, aluminium en roestvrij staal. Onze snelle doorlooptijden en grote capaciteit kunnen uw productieproces optimaliseren en de efficiëntie verhogen.

Tools sharpening

Wij bieden gespecialiseerde services in de metaalindustrie. Een van onze belangrijkste diensten is het scherp maken van gereedschap. Onze professionele technici hebben jarenlange ervaring in het scherp maken van verschillende soorten gereedschap, van zagen tot messen en nog veel meer. We gebruiken geavanceerde technologieën en streven ernaar om de hoogste kwaliteit te leveren aan onze klanten. Of u nu een hobbyist bent of een professionele metaalbewerker, wij kunnen u helpen uw gereedschap opnieuw te slijpen en zijn maximale potentieel te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten in de metaalindustrie.

Andere diensten

Wat bieden wij nog meer?

Wij bieden in onze fabriek onderhoud aan van alle soorten metalen en zware apparatuur. Onze services omvatten het onderhoud van machines, systemen en gereedschappen. Wij staan bekend om onze expertise in het onderhouden van grote industriële machines en apparatuur. U kunt bij ons terecht voor preventief onderhoud en reparaties. Ons team bestaat uit ervaren technici die zich inzetten om de apparatuur van onze klanten in topconditie te houden. Wij begrijpen de waarde van efficiënte en betrouwbare apparatuur voor bedrijven en wij streven ernaar om onze klanten te helpen hun operationele doelstellingen te behalen door middel van onze onderhoudsservices.

Ons team

Ons deskundige team werkt samen om hoogwaardige metalen producten te creëren, waarbij we klanttevredenheid voorop stellen. We leggen de nadruk op veiligheid, efficiëntie en oog voor detail om deadlines te halen en elke keer de verwachtingen te overtreffen.